600.000 ευρώ στον Δήμο Καμ. Βούρλων για αθλητικές εγκαταστάσεις

0

Νέα χρηματοδότηση ύψους 600.000,00 € λαμβάνει ο Δήμος Καμένων Βούρλων από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών στα πλαίσια της πρόσκλησης IV: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» αφού, παρ όλη την κρίσιμη τρέχουσα περίοδο, κατάφερε να εντάξει στο παραπάνω πρόγραμμα  πράξη ύψους προϋπολογισμού 782.923,60 € που αφορά στην πλήρη αναβάθμιση της αθλητικής υποδομής των γηπέδων ποδοσφαίρου Καμένων Βούρλων και Καινουρίου.
Η απορρόφηση της χρηματοδότησης σχεδιάζεται από το Δήμο να πραγματοποιηθεί άμεσα με τη δημοπράτηση της συγκεκριμένης δράσης και συγχρόνως με την δημοπράτηση της αντικατάστασης/ανακατασκευής χλοοτάπητα σε τελευταίας γενιάς συνθετικού χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγιο Κωνσταντίνο(προϋπολογισμού 220.0000euro)!!!!Σε τελικό στάδιο της αποπεράτωσης βρίσκεται και το γήπεδο ποδοσφαίρου στην τοπική κοινότητα Ρεγγινίου και συνεχίζουμε με την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην κοινότητα Μενδενίτσας!!!!
Ο Δήμαρχος  Γιάννης Συκιώτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκο για τη μεταξύ τους άριστη συνεργασία καθώς και για αυτή μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών Υπουργείου και Δήμου προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Δήμο Καμένων Βούρλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here