55 μαθητές πήγαν στο Νοσοκομείο Λαμίας για τεστ σήμερα το πρωί!

0

55 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου πήγαν νωρίς σήμερα το πρωί στο πέτρινο κτήριο του Νοσοκομείου Λαμίας προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ κορωναϊού!

Είναι τα παιδιά που είχαν πάρει μέρος στο πάρτι της προηγούμενης εβδομάδας και είχαν αρχικά ανιχνευθεί λόγω συμπτωμάτων ένας 16χρονος που είναι και ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Νέου Κρικέλλου Λαμίας καθώς και μια 15χρονη μαθήτρια συγγενικό πρόσωπο υπηρεσιακού στελέχους της Περιφέρειας Στερεάς.

Από νωρίς στο πέτρινο του Νοσοκομείου είχε προσέλθει πολυπληθές συνεργείο του ΕΟΔΥ που έκανε λήψεις δειγμάτων και τα αποτελέσματα είναι πολύ πιθανόν να βγουν έως το βράδυ σήμερα.
Ετσι κι αλλιώς θα παραμείνουν σε καραντίνα ακόμη και δεν πρόκειται αύριο να πάνε στα σχολεία τους.

Όλοι πάντως κλινικά είναι ασυμπτωματικοί ενώ στο σπίτι της σε καραντίνα είναι και η 15χρονη μαθήτρια που είχε συμπτωματολογία ελαφράς μορφής,νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας και τώρα παραμένει στην Λαμία σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Επισημαίνεται ότι όλα τα δείγματα των υπαλλήλων της περιφέρειας που ελέγχθηκαν βγήκαν αρνητικά ακόμη και της ίδιας της μητέρας του κοριτσιού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here