22 Μαρτίου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο Πρόεδρος της καρδιάς μας

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο Πρόεδρος της καρδιάς μας
Αποφάσισε να “διακόψει την κοινοβουλευτική του παρουσία” μια ισχυρή πολιτική προσωπικότητα της μεταπολιτευτικής σκηνής. Μια πολιτική σχολή σοφρωσυνης, δημοκρατικότητας με πίστη στους θεσμούς και με βαθύ πατριωτικό συναίσθημα και στρατηγική.
Πότε δεν παρασύρθηκε από πυροτεχνήματα λεκτικά η επικοινωνιακα και κυβέρνησε τον τόπο με υπευθυνότητα. Πολεμηθηκε από συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδας αλλά δεν λύγισε ούτε συμβιβάστηκε.
Η δήλωση του κάθε άλλο παρά δηλώνει αποχώρηση από την πολιτική, όμως είναι φανερό ότι τον τελευταίο καιρό δεν ένοιωθε καλά μέσα στο κόμμα που τον ανεδειξε πρωθυπουργό. Οι δηλώσεις του στα Ανώγεια για “ανόητες ενέργειες” σχετικά με τις παρακολουθήσεις έδειχναν τις προθέσεις του. Η εμφάνιση νεοφερτων, αγνώστων,χωρίς προϋπηρεσία στελεχών που αλλοιώνουν την εικόνα και το αξιακο σύστημα της παράταξης είναι προφανές ότι τον ενοχλούν. Ο Καραμανλής ποτέ δεν έχτισε “αυλη” ώστε να την ανεχθει τωρα, ούτε καν άπλωσε του συγγενείς του στο κράτος για να ελέγχει. Αυτά πάντα και τώρα του προκαλούν αλλεργία.
Είχα την τιμή να τον στηρίξω σαν βουλευτης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και σαν Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης στα χρόνια που κυβέρνησε. Και ήμουν από τους τελευταίους που μίλησα μαζί του πριν προκυρηξει τις εκλογές της ήττας του 2009. Μου είπε τότε “θέλω να στηρίξεις την απόφαση μου, ότι κανω ειναι για το καλό του τοπου”. Αυτός ειναι ο Κώστας Καραμανλης
Ενα πολιτικό κεφαλαιο που δεν έχει κλείσει..
Ενας ξεχωριστός λαϊκός πολιτικός με προσήλωση στο αποτέλεσμα και όχι στις φθηνές επικοινωνιακές ατάκες και τις κραυγές. Με ιδιαίτερη σχέση και σεβασμό στην Αριστερά και απέχθεια στα άκρα.
Η σημερινή του απόφαση για κάποιους στην ΝΔ ειναι ανακουφιστική διότι έτσι ίσως αισθάνονται πιο ελεύθεροι να την μετατρέψουν σε προσωπικό μηχανισμό,…. Σύντομα ωστόσο θα αντιληφθούν ότι μάλλον έπρεπε να την αποτρέψουν.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο