Αποκαταστάθηκα η κυκλοφορία στα παραποτάμια χωριά της Λαμίας

0

Η βελτίωση του καιρού και οι συνεχιζόμενες παρεμβάσεις των υπηρεσιών έχουν αποκαταστήσει τα περισσότερα από τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στην επικοινωνία στα οδικά δίκτυα της Φθιώτιδας.

Το απόγευμα του Σαββάτου άνοιξε αρχικά το Λαμία – Καρπενήσι και από το πρωί της Κυριακής έως αυτή την ώρα σταδιακά δόθηκαν σε χρήση όλοι οι δρόμοι.

Η ενημέρωση από Γ.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας:

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην 6η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Λαμίας – Γοργοποτάμου (θέση Φραντζόμυλος) και στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών, από την 3η έως την 6η χ/θ και πλέον διεξάγεται κανονικά.

Επίσης, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις Επαρχιακές Οδούς Ορχομένου – Αλιάρτου, Στροβίκης – Αλιάρτου, Αλιάρτου – Ακραιφνίου, Αλιάρτου – Αγίου Δημητρίου και Ορχομενού – Προσηλίου, καθώς και στην παλαιά γέφυρα Αγίου Ανδρέα – Ορχομενού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από την 1η έως την 3η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Λουτρών Υπάτης – Μεξιατών Φθιώτιδας, αποκαταστάθηκε πλήρως και πλέον διεξάγεται κανονικά.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου εκτός από το σημείο – θέση Παλιούρι όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται εκ περιτροπής στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here