115 οικογένειες Ρομά θα μεταφερθούν σε υποδομές στην Καμηλόβρυση (ηχητικό)

0

 

Τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στην «Καμηλόβρυση « επισκέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και Καταπολέμησης της φτώχειας Γιώργος Σταμάτης με συνεργάτες του .

Ο γενικός γραμματέας συναντήθηκε με τους αντιδημάρχους Παναγιώτη Στασινό και Κώστα Σταυρογιάννη.

Συζητήθηκαν οι ενέργειες του Δήμου  για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των οικογενειών που ζούνε  εκεί ενώ οι αντιδήμαρχοι τόνισαν ότι στόχος  του Δήμου είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών   ώστε να δημιουργηθούν στον καταυλισμό μόνιμες υποδομές  και να φιλοξενηθούν περισσότερες οικογένειες – ο σχεδιασμός προβλέπει 115 –  όπως και να μετακινηθούν ΡΟΜΑ από την  Ανθήλη .

Υπάρχει σχέδιο απο τον Δήμο για το πως θα γίνουν οι κατοικίες δηλώνει στον ΦΜ1 ο αντιδήμαρχος Πάνος Στασινός προσθέτοντας πως ζήτησαν από το Υπουργείο  Εσωτερικών χρηματοδότηση για την κατασκευή υποδομών στον καταυλισμό .

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σταμάτης  θεωρεί ως θετική έκβαση τις ενέργειες του Δήμου για τον καταυλισμό  και  ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επικσεφθεί  και τον  καταυλισμό των ΡΟΜΑ στην Ανθήλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here