Κανένας δεν είναι τώρα σίγουρος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Φθιώτιδα!

0

Όσο πιο σύντομα γίνουν εθνικές εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο μας δήλωσε σήμερα, στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Kωσταράς.

“Ένα είναι βέβαιο τόνισε όποτε και αν γίνουν εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ Θα υποστεί οδυνηρή ήττα όσα και αν εξαγγείλει από το Βήμα της Διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γιατί οι πολίτες γνωρίζουν πως στο σύνολό τους όσα θα πει θα είναι ψεύτικες ελπίδες!”.
Στην Φθιώτιδα κατά τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ με εξαίρεση τον σημερινό βουλευτή Χρήστο Σταϊκούρα που αυτοδίκαια έχει θέση στο ψηφοδέλτιο κανείς άλλος θεωρητικά δεν μπορεί να θεωρείται εκ προοιμίου υποψήφιος,την τελευταία λέξη στα ψηφοδέλτια θα την πει ο ίδιος ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης!

Όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία είπε ο κ.Κωσταράς θα αποφύγει στις περισσότερες των περιπτώσεων να πάρει θέση δίνοντας χρίσματα σε υποψήφιους δημάρχους,βέβαια πρόσθεσε σε μεγάλους δήμους που οι δημοτικές εκλογές έχουν ιδιαίτερη πολιτική σημειολογία το κόμμα μας θα στηρίξει συγκεκριμένους υποψηφίους.
Στην περίπτωση αυτή θα μπορούσε να περιληφθεί η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here