Όχι μόνο δεν καταργείται αλλά στελεχώνεται περισσότερο η δομή Θερμοπυλών

3

Δεν πέρασε πολύς καιρός απ όταν ερχόταν από κάθε κατεύθυνση οι διαβεβαιώσεις περί κατάργησης ή μεταφοράς της δομής φιλοξενίας  προσφύγων στις Θερμοπύλες.

Αλλά φαίνεται πως ήταν λόγια παχιά και μεγάλα, για  να μην ανησυχεί  ο κόσμος που ήταν έτοιμος να βγει στον δρόμο.

Ακόμη στα αυτιά μας ηχεί η διαβεβαίωση:
“Η Δομή προσφύγων στις Θερμοπύλες όχι μόνο δεν θα διευρυνθεί αλλά θα καταργηθεί και ίσως μέχρι το τέλος του χρόνου!”.

Πολλοί καχύποπτοι κατά καιρούς τους οποίους είναι αλήθεια ότι αμφισβητήσαμε επέμειναν οτι στις Θερμοπύλες είχε στηθεί όχι απλά μια δομή προσφύγων αλλά μια καλή επιχείρηση,που έδινε λύσεις σε πολλούς.

Δεν τους πιστέψαμε  γιατί εμείς καλοπροαίρετα θεωρούμε ως θέσφατα τα λόγια των ταγών μας,τοπικών και κεντρικών.
Να όμως που τα γεγονότα έρχονται να μας απογοητεύσουν και να μας φέρουν σε δύσκολη θέση όταν αύριο θα κριθούμε κα ι εμείς!
Προκήρυξη για πρόσληψη ατόμων για ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Πέντε από αυτούς προορίζονται για την δομή των Θερμοπυλών!

Ψυχρολουσία?

Περιμένουμε άμεσα,σήμερα,αύριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας που αρχίζει αύριο Κυριακή οι εκπρόσωποί μας σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής εξουσίας να μιλήσουν ανοιχτά, ειλικρινά και υπεύθυνα και κυρίως να δράσουν δυναμικά.

Αν κάτι δεν είναι όπως φαίνεται ας διευκρινιστεί,αν όμως ισχύει,
επιβάλλεται άμεσα να γίνει μια σύσκεψη σε τοπικό επίπεδο και να αποφασιστεί σε μια – δυο ημέρες κάθοδος στην Αθήνα γιατί όχι και στο Μέγαρο Μαξίμου για να δοθούν εξηγήσεις και κυρίως να ακυρωθεί η προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού στην δομή των Θερμοπυλών.

Η υπομονή έχει τα όρια της και ο κος Μηταράκης τις προθεσμίες του.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητοί μου συμπολίτες, περιμένετε να «συγκρουστούν» τοπικοί «παράγοντες»? Κάποια μέρα –ήδη υπάρχει «ραδιοαρβύλα»- θα μάθουμε ποιοι ωφελούνται από την λειτουργία της δομής.
    Αλλά η πλεονεξία τιμωρείτε! Είναι άδικο για την ιστορία της περιοχής, να υπάρχουν δομές, που δεν τιμούν τους ήρωες & υποβαθμίζουν τουριστικά την αξία του ιστορικού χώρου, & λειτουργούν αρνητικά, στην αξιοποίηση προς όφελος των πολιτών, των ιαματικών πηγών.

  2. Για να καταργηθεί ή δομή Θερμοπυλών πρέπει να προτείνουμε κάποιο άλλο μέρος….ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΔΟΜΗ……ΟΧΙ …..ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ …..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…..ΑΠΛΟ…..ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ…..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΗΛΊΘΙΟΥΣ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here