Όχι άλλα παιχνίδια.Αν δεν θέλουν Πανεπιστήμιο να μας το πουν

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης ζητά ειλικρίνεια από όλους

0

Είμαστε όλοι προσηλωμένοι στον στόχο μας, θα ξεκαθαρίσουμε τις όποιες μεταξύ μας σκιές αλλά οφείλει και το υπουργείο να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, δηλώνει σον FM-1 Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης αναφερόμενος στις εξελίξεις για την διεκδίκηση Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας .
Σε αυτή τη φάση αφήνω εκτός το ΕΚΠΑ,συνεχίζει ο κος Σταυρογιάννης αφού όπως υποστηρίζει όλα ξεκινούν από την επιθυμία της πολιτικής ηγεσίας να ολοκληρώσει το αρχικό της σχέδιο για ένα υπερμέγεθες Πανεπιστήμιο Κεντρικής Ελλάδας. Δείχνει, συνεχίζει, πανικό αντιλαμβανόμενος ο κος Γαβρόγλου πως εμείς ετοιμάζουμε πολύ πιο σύντομα από όσο ανέμενε όταν μας το ζητούσε την τεκμηριωμένη μας πρόταση για την αναγκαιότητα ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.
Άμεσα θα συνέλθει η ΠΕΔ Στερεάς να διαλύσουμε τις όποιες σκιές δημιουργήθηκαν μεταξύ μας και αμέσως μετά θα ζητήσουμε συνάντηση και καθαρές εξηγήσεις από τον Υπουργό. Όλα στο φως όλα πάνω στο τραπέζι και αν δεν θέλει Πανεπιστήμιο να μας το πει. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίζουμε άλλο με το θέμα αυτό απαιτώ ως δήμαρχος Λαμιέων όπως και οι άλλοι συνάδελφοί μου και φορείς να συζητήσουμε, χωρίς να κρυβόμαστε χωρίς δεύτερες σκέψεις, τόνισε ο κος Σταυρογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here