Χριστουγεννιάτικες κάρτες σε εργαστήρι νηπιαγωγών

0

«Χριστουγιεννιάτικες κάρτες: Μπορώ να σου πω απλά, χρόνια πολλά, με ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά»

Οι Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου 2ης & 3ης  Ενότητας Προσχολικής Αγωγής  κ. Τσαγανού Σοφία και κ. Σπυροπούλου Ευφροσύνη και η Συντονίστρια Εκπαίδευσης για την Αειφορία κ. Κολοκυθά Σταυρούλα, συνδιοργάνωσαν για τις Νηπιαγωγούς των Νηπιαγωγείων της Παιδαγωγικής και Επιστημονικής τους ευθύνης Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι στο 26ο Νηπιαγωγείο Λαμίας το απόγευμα της Τετάρτης 10 Δεκέμβρη 2019.

Οι χριστουγιεννιάτικες κάρτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας για τις εορταστικές εκδηλώσεις που σχεδιάζονται και υλοποιούνται στα νηπιαγωγεία. Είναι ένα στοιχείο πολιτισμού που ενώνει ανθρώπους, μια ευχάριστη μορφή επικοινωνίας, μια  παγκόσμια γλώσσα που δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα τόσο στον αποστολέα όσο και στον αποδέκτη. 

Σκοπός του Εργαστηρίου ήταν ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας Χριστουγεννιάτικης κάρτας με ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά, που  είχε στόχο το μοίρασμα ιδεών, την εμπλοκή όλων των Θεματικών Ενοτήτων του ΑΠΣ, την προαγωγή του μηνύματος  της Αειφόρου ανάπτυξης, την έκφραση συναισθημάτων, την αυτενέργεια και το ταξίδι μέσα από μονοπάτια της δημιουργίας στο Φως των Χριστουγέννων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here