1 Δεκεμβρίου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδόθηκαν δύο σύγχρονες σχολικές εγκαταστάσεις στη Λυκόβρυση

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, παραδόθηκαν δύο σύγχρονες σχολικές εγκαταστάσεις στη Λυκόβρυση.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Η διοικητική παραλαβή προς χρήση δύο σύγχρονων σχολικών εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη Λυκόβρυση, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

 

Το  παρών έδωσαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γεώργιος Πατούλης, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αναστάσιος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.  κ.κ. Τιμολέων Κατσίπος και Αθανάσιος Γιάνναρης, ο Πρόεδρος της αναδόχου εταιρείας ΩΜΕΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ, Γεώργιος Ωρολογόπουλος, καθώς και στελέχη της ΚΤ.ΥΠ.Α.Ε και της αναδόχου εταιρείας.

Πρόκειται για νέα κτίρια Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, τα οποία παραδόθηκαν από  τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.». στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

 

Ειδικότερα, το έργο στοίχισε 3.4 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών στα δύο κτίρια με τη μέθοδο της προκατασκευής, καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του οικοπέδου.

Το Δημοτικό Σχολείο, δύο ορόφων, περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα συγκεντρώσεων, γραφεία διεύθυνσης, βιβλιοθήκη, κυλικείο και βοηθητικούς χώρους που επιτρέπουν την είσοδο σε ΑΜΕΑ.

 

Το Νηπιαγωγείο περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας, έναν χώρο ανάπαυσης, γραφείο, τραπεζαρία, κουζίνα, WC νηπιαγωγών, WC νηπίων, WC AμεΑ και αποθήκη».

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Λαμία – Ατρόμητος live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 26 Νοεμβρίου 2023 / 0 Comments