https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Υλικά Συνταγής

Παίρνουμε 1 κιλό μανιταρια, τα μισά ασπρομανίταρα και τα άλλα μισά πλευρώτους! Στα ασπρομανίταρα τα σκουπίζουμε καλά και τους κόβουμε τα κοτσάνια και στα πλευρώτους τα κόβουμε με τα χέρια μας!
Βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα χοντροκομμένα μανιταρια για μαραθούν λίγο και προσθέτουμε τις χοντροκομμένες πιπεριές – 2 πράσινες, 2 κόκκινες, 2 πορτοκαλί μέχρι να μαραθούν λίγο και αυτές, τους ρίχνουμε λίγο κονιάκ και μόλις εξατμισθεί το αλκοόλ, τα αφήνουμε στην άκρη!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Χοντροκόβουμε το χοιρινο που είναι 1500γρ σε μεγάλες μπουκιές και το τσιγαρίζουμε από όλες τις μεριές, μαζί με το κρέας ρίχνουμε 1 ψιλοκομμένο μεγάλο κρεμμύδι και τα κοτσάνια από τα ασπρομανίταρα αφού τα έχουμε ψιλοκόψει!
Τα σβήνουμε με λευκό κρασί και μόλις εξατμισθεί το αλκοόλ βάζουμε 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και μουστάρδα και το σιγοβράζουμε περίπου 90 λεπτά, όταν είναι σχεδόν έτοιμο το φαγητό, ρίχνουμε τα μανιταρια και τις πιπεριές, βράζουμε το φαγητό άλλα 15 λεπτά και είναι έτοιμο!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο