Χιονίζει και μέσα στην Λαμία! (ανανέωση με φωτογραφίες και βιντεο)

0

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λαμία αφού τώρα χιονίζει και στο κέντρο της πόλης ενώ προς Δομοκό,προς Δυτική Φθιώτιδα και προς Μπράλο πέφτει πυκνό χιόνι αλλά ως τώρα (08.00) οι κεντρικοί οδικοί άξονες παραμένουν ανοιχτοί.

Το σοβαρότερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα συνεργεία της Περιφέρειας στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας,από τον Αγιο Γεώργιο και μετά προς Καρπενήσι όπου επικρατούν συνθήκες χιονοθύελλας.

Παρόλα αυτά ο εθνικός δρόμος Λαμίας-Καρπενησίου είναι ακόμη ανοιχτός και χωρίς αλυσίδες.

Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται τώρα και στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού από το 9ο χιλιόμετρο και μετά αλλά και εκεί ο δρόμος διατηρείται καθαρός.
Νωρίς σήμερα χιονόπτωση σημειώνεται και στην περιοχή του Μπράλου αλλά χωρίς σοβαρά προβλήματα,όλα όμως αλλάζουν και οι εξελίξεις διαφοροποιούνται από ώρα σε ώρα.
Πρόβλημα υπάρχει και στη Δυτική Φθιώτιδα όπου εξακολουθούν να παραμένουν αποκλεισμένες 8-10 ορεινές δημοτικές κοινότητες του Δήμου Μακρακώμης.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=580865275670990&id=100012425680260

Τέλος επιτυχής ήταν η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης 75χρονου κτηνοτρόφου στην περιοχή του Ρεγγινίου όπου είχε χαθεί 75χρονος κτηνοτρόφος και τέθηκε σε κίνδυνο και η ζωή του όταν αποφάσισε παρά τις συστάσεις των οικείων του να αποφύγει να επισκεφθεί το ποιμνιοστάσιο του.

Επίσης αίσιο τέλος είχε και η περιπέτεια του 43χρονου κτηνοτρόφου στα Μάρμαρα Μακρακώμης.

Στην πόλη της Λαμίας από τις 8 πμ άρχισε να χιονίζει και η θερμοκρασία είναι στους 3 βαθμούς Κελσίου,έτσι θα διατηρηθεί όλη την ημέρα.

Φωτογραφίες από τα Γαλανέικα:

 

 

 

Φωτογραφίες από Τυμφρηστό:

 

 

Βίντεο από το κέντρο της Μακρακώμης:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here