9 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Φρίκη: Πήγε για αφαίρεση μήτρας και της έκλεψαν τα νεφρά

Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε μια γυναίκα, η οποία πήγε σε ιδιωτική κλινική για εγχείριση αφαίρεσης μήτρας και όταν ξύπνησε από τη νάρκωση διαπίστωσε ότι οι γιατροί της είχαν κλέψει τα δύο νεφρά της και είχαν εξαφανιστεί.
38χρονη γυναίκα τώρα πρέπει να υπόκειται σε αιμοκάθαρση καθημερινά για να μπορέσει να ζήσει.

Η κλινική ήταν παράνομη

Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο, όταν η Sunita Devi, από την περιοχή Muzaffarpur της Ινδίας, πήγε σε ιδιωτική κλινική για να της αφαιρεθεί χειρουργικά η μήτρα. Μόνο που αντί για τη μήτρα της, οι γιατροί εκεί αφαίρεσαν και τα δύο νεφρά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η 38χρονη το κατάλαβε όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς μετά την εγχείριση αφαίρεσης της μήτρας της η υγεία της επιδεινωνόταν. Οι γιατροί που την εξέτασαν έκπληκτοι την ενημέρωσαν πως της είχαν αφαιρεθεί και τα δυο νεφρά της και ότι χρειαζόταν αιμοκάθαρση για να επιβιώσει.

Όσον αφορά τους ενόχους, μετά από καταγγελία που υπέβαλε η οικογένεια της Devi κατά του ιδιοκτήτη της κλινικής η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα τον Σεπτέμβριο. Διαπίστωσαν ότι η κλινική δεν ήταν καν νόμιμη και οι γιατροί δεν είχαν πτυχία.

Η 38χρονη τώρα θα χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού αφού απαιτείται καθημερινά να κάνει αιμοκαθάρσεις για να επιβιώσει. Η Devi απηύθυνε επίσης έκκληση στην ινδική κυβέρνηση να κάνει τους ύποπτους γιατρούς να πληρώσουν για ό,τι της έκαναν.

«Απευθύνω έκκληση στην κυβέρνηση να συλλάβει αμέσως τον κατηγορούμενο γιατρό που αφαίρεσε και τα δύο μου νεφρά. Τα νεφρά του θα πρέπει να μου δοθούν για μεταμόσχευση, ώστε να μπορέσω να επιβιώσω» δήλωσε. Ένας από τους δυο υπόπτους πάντως σύμφωνα με το Ιndia Times συνελήφθη.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments