Φουσκώνει το κύμα καταλήψεων στην Στερεά Ελλάδα

1

Επεκτείνεται σε όλη τη Στερεά το κύμα καταλήψεων στα σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με συνολικά 9 σχολεία μέχρι αυτή την ώρα να έχουν λουκέτο.

 

Από την Λαμία που ξεκίνησε την Δευτέρα το 7ο Γυμνάσιο(έχει ήδη επιστρέψει στην κανονική λειτουργία) το κύμα καταλήψεων έχει επεκταθεί  στην περιφέρεια της Φθιώτιδας  και όχι μόνο.

Στο Γυμνάσιο Πελασγίας έγινε χθες κατάληψη αλλά σήμερα έγινε μάθημα. Αντίθετα στην Στυλίδα ΓΕΛ και Γυμνάσιο σήμερα προχώρησαν σε κατάληψη.

Σήμερα μπήκε στον χορό το ΓΕΛ Κ. Τιθορέας , το ΓΕΛ Μαρτίνου, το Γυμνάσιο Μαρτίνου και στη Λαμία το 6ο ΓΕΛ και το 1ο ΕΠΑΛ.

Εκτός Φθιώτιδας, στη Βοιωτία το 1ο και 3ο ΓΕ Λύκεια Θηβών και το 1ο ΕΠΑΛ Οινόης-Σχηματαρίου. Στη Φωκίδα  κατάληψη πραγματοποιείται στο 1ο ΕΠΑΛ και στην Ευρυτανία στον Δήμο Καρπενησίου όλα τα σχολεία είναι κλειστά λόγω της τοπικής γιορτής του Αγίου Νικολάου του Καρπενησιώτου.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΦΟΒΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ…!!! ΚΑΤΑΛΗΨΗ 7:30-10:00……ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…!!! ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ…..ΟΜΩΣ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΜΑΣ….!!! ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ….ΕΕΕΕΕ….ΑΓΩΝΑΣ…..ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ……!!!
    ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ…..ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ……ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ…….ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ……..!!! ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΙΛΑΜΕ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here