10 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Φθιώτιδος Συμεών: Ο πατέρας Αντώνιος είχε αρνηθεί τη βοήθεια του αρχιεπισκόπου

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου, η Κιβωτός του Κόσμου δεν υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στην αποκάλυψη ότι ο πατέρας Αντώνιος είχε αρνηθεί στο παρελθόν τη βοήθεια που του πρόσφερε ο αρχιεπίσκοπος προχώρησε ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου όταν ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών επιχείρησε να βοηθήσει τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου» με κάποιου είδους εποπτεία, ο τελευταίος αρνήθηκε.

Παράλληλα, ο μητροπολίτης Συμεών υπογράμμισε ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» δεν υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, είναι ιδιωτική δομή και δεν είναι υπό την εποπτεία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας Αντώνιος, που ίδρυσε πριν χρόνια το συγκεκριμένο φορέα βοήθειας για τα παιδιά, δεν έχει δώσει ακόμα απαντήσεις για την ουσία των καταγγελιών.

«Να σας πω ότι είμαι πολύ θλιμμένος και στενοχωρημένος με όλα αυτά που ακούω γιατί έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας 25 χρονια στο παιδί που είναι σε ανάγκη και κίνδυνο» είπε μιλώντας στον Alpha ο πατέρας Αντώνιος, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε για τις καταγγελίες και πως ενημερώθηκε από τα δημοσιεύματα και τις ειδήσεις.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments