Φθιώτιδα: Τριτοκοσμικές εικόνες στα ΕΛΤΑ Αταλάντης (ΦΩΤΟ)

1

Τι βρήκε το Εργατικό κέντρο σε πρωινή επίσκεψη στα ΕΛΤΑ στην έδρα του Δήμου Λοκρών.

Η ουρά όσων περίμεναν απ εξω να εξυπηρετηθούν ήταν αρκετά μακριά.

Μέσα στο κατάστημα ένας μόνο εργαζόμενος,ο Διευθυντής να προσπαθεί να εξυπηρετήσει από όλα τα πόστα.

Η πρόεδρος του ΕΚΠΕΦ Σοφία Ανεστοπούλου, που βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτή την κατάσταση και άκουσε τα παράπονα από όσους περίμεναν με τις ώρες να εξυπηρετηθούν συζήτησε το θέμα με τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και σε καταγγελία που εξέδωσε αναφέρεται και στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ίδια όταν επικοινώνησε με την περιφερειακή διοίκηση στη Λάρισα για να ζητήσει εξηγήσεις.

Δείτε φωτό και την καταγγελία του ΕΚΠΕΦ:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛ.ΤΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας καταγγέλλει τόσο τη Διοίκηση του νομού Φθιώτιδας όσο και τη Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας- Στερεάς, όπου με τις ενέργειες τους έχουν φέρει την απαξίωση στα ΕΛ.ΤΑ του νομού μας.

Μετά από σωρεία καταγγελιών, τόσο από κατοίκους της Αταλάντης, όσο και από τον ίδιο τον Δήμο Λοκρών, επισκεφτήκαμε το κατάστημα Αταλάντης όπου και αντικρίσαμε μια απαράδεκτη κατάσταση. Ουρές εξοργισμένων πολιτών να υπομένουν ώρες έξω από το κατάστημα Αταλάντης για να εξυπηρετηθούν από έναν και μοναδικό υπάλληλο.

Είναι απορίας άξιο η αδιαφορία της σημερινής διοίκησης, τόσο απέναντι στους συμπολίτες μας, όσο και απέναντι στους ίδιους τους εργαζόμενους του οργανισμού.
Κύριοι της Διοίκησης

Η αναποτελεσματική σας διοίκηση έχει φέρει τον μαρασμό στα ΕΛ.ΤΑ του Νομού Φθιώτιδας.
Πρωταρχικό σας καθήκον, σύμφωνα με τη θέση που κατέχετε είναι να δίνετε λύσεις στα προβλήματα των καταστημάτων της αρμοδιότητάς σας και να διασφαλίζετε τη βιωσιμότητα του οργανισμού σας, ώστε να εξασφαλίζονται και τα συμφέροντα των εργαζομένων σας.

Αντί αυτού, εσείς με τις ενέργειες σας φροντίζετε για την πλήρη απαξίωση του ΕΛ.ΤΑ, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας, να καθυστερεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η αλληλογραφία, να παραδίδονται ληγμένοι λογαριασμοί και πολλές φορές να αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά του νομού μας, με δική σας ευθύνη, τον κίνδυνο διακοπής ηλεκτρικού και νερού.

Ενημερώνουμε τη Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ ότι κανένας Περιφερειακός Διευθυντής δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει και να καθορίζει τη λειτουργία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας. Αντί λοιπόν να κάνετε κριτική για τον ρόλο και τις αρμοδιότητες του Εργατικού μας Κέντρου σας προτείνουμε να περιοριστείτε στα καθήκοντα σας, που είναι η επίλυση των προβλημάτων των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ, που με δική σας ευθύνη οδηγούνται καθημερινά σε πλήρη απαξίωση.

Σας καλούμε άμεσα να καλύψετε όλα τα κενά που υπάρχουν τόσο στο κατάστημα της Αταλάντης όσο και σε όλα τα καταστήματα του νομού Φθιώτιδας.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] το θέμα με τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και σε καταγγελία που εξέδωσε αναφέρεται και στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ίδια […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here