Υπό κατάληψη η Περιφέρεια Στερεάς στην Λαμία!

1

Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ από την Λάρυμνα μετακινήθηκαν μαζικά νωρίς το πρωί προς Λαμία και κατέλαβαν το κτήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Με την στήριξη και παρουσία και της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας.
Το αίτημά τους είναι η παρέμβαση και της περιφέρειας στην κυβέρνηση για συνέχιση λειτουργίας της εταιρίας και την αποχώρηση του εκκαθαριστή που έχει διορίσει το αρμόδιο υπουργείου.
Λόγω απουσίας του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Σανιδά.

Ο κ.Σανιδάς δήλωσε ότι η Περιφέρεια είναι στο πλευρό των εργαζομένων και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους ενώ το θέμα της ΛΑΡΚΟ θα συζητηθεί κατά πάσα πιθανότητα στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ετσι καθίσταται επιβεβλημένη η συνεδρίαση του στην αίθουσα της οδού Αινιάνων και όχι με τηλεδιάσκεψη με πολλά τεχνικά προβλήματα και αδυναμία ζωντανής συζήτησης 45 περίπου θεμάτων που περιλαμβάνονται στο πινάκιο της ημερήσιας διάταξης.

Ηδη οι επικεφαλής των παρατάξεων δηλώνουν ότι δεν έχουν καμιά αντίρρηση να πραγματοποιηθεί ζωντανά η συνεδρίαση και έτσι εναπόκειται στην βούληση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού και κατ΄αρμοδιότητα του προέδορυ του Π.Σ. Ηλία Σανιδά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Πρωτομηνιά σήμερα και βρέθηκαν πρωί – πρωί με τη στήριξη του ΕΚΠΕΦ στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς στην […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here