Υπερήφανος, ο Λουκάς Υπερήφανος για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

0

“Μπορεί ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου να μας απογοήτευσε στο θέμα της ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος όμως βρήκαμε έναν πολύ καλό σύμμαχο στη διεκδίκηση του αιτήματος μας, στο πρόσωπο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου”, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης Dήμων Στερεάς Λουκάς Yπερήφανος.

Χθες το απόγευμα ο κ. Yπερήφανος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας με τον οποίο συνδέεται με παλιά φιλία, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραΐσκο και τον αρμόδιο για θέματα Παιδείας της ΠΕΔ δήμαρχος Λοκρών Νίκο Λιόλιο.

“Ο κύριος Παυλόπουλος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αίτημά μας στον οποίο καταθέσαμε και τις προτάσεις της επιτροπής Πανούση τις οποίες θα εξετάσει και με την ιδιότητα του ακαδημαϊκού και υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον Υπουργό Παιδείας. Ελπίζουμε ότι αυτό που δεν καταφέραμε εμείς όσες φορές συναντηθήκαμε με τον κύριο Γαβρόγλου να το πετύχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here