Τόννοι αλληλεγγύης από τον Δήμο Λοκρών σε 360 οικογένειες

0

Και φέτος ο Δήμος Λοκρών δια μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, όπως κάθε χρόνο από την σύστασή του, διανέμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 360 οικογένειες και άτομα σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Λοκρών με δικούς του πόρους.

Αναλυτικά διατέθηκαν 930 κιλά χοιρινό κρέας
180 κιλά κουραμπιέδες
580 κιλά γάλα
250 κιλά ρύζι
250 κιλά όσπρια
250 κιλά ζυμαρικά

Σε πολύτεκνες οικογένειες δόθηκαν επίσης 150 κιλά αλεύρι, 150 κιλά ζάχαρη, 40 συσκευασίες μπισκότα, 15 κουτιά δημητριακά, 40 βάζα μαρμελάδες – γλυκά.
Ελπίζουμε και προσπαθούμε το ΝΠΔΔ για την Κοινωνική Προστασία και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, το Κέντρο Κοινότητας και τo Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Λοκρών να συμβάλλουμε στο βαθμό που μπορούμε στην ουσιαστική και πρακτική υποστήριξη των οικογενειών του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές και όλους τους συνεργάτες που με μεγάλη θέρμη και πίστη στο κοινωνικό μας έργο συνέβαλαν στη συγκέντρωση τροφίμων διοργανώνοντας εκδηλώσεις για την υποστήριξη των οικογενειών μας σε τρόφιμα.

Bazaar βιβλίου με τη συνεργασία της Δημόσιας Αιάντειου Βιβλιοθήκης Αταλάντης και της Κινηματογραφικής Λέσχης και του Πολιτιστικού Κέντρου Οπουντίων

Σούπερ μάρκετ «ΛΙΑΣΚΟΣ»

1ο Δημοτικό Σχολείο Αταλάντης

2ο Νηπιαγωγείο Αταλάντης

1ο Νηπιαγωγείο Αταλάντης

Γενικό Λύκειο Αταλάντης

Γυμνάσιο Αταλάντης

ΕΠΑΛ Αταλάντης

Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών

Δημοτικό Σχολείο Αρκίτσας

Νηπιαγωγείο Αρκίτσας

2ο Δημοτικό Σχολείο Μαλεσίνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here