Τρ. Μπέλλος: Γιατί κατέρχομαι υποψήφιος Δήμαρχος Καμ. Βούρλων(ηχητικό)

Νιώθω τύψεις που δεν το έκανα νωρίτερα

2

Μετά από 16 χρόνια αποχής από τα πολιτικά δρώμενα και έχοντας συναίσθηση των ευθυνών μου ως Πολίτη,Δημότη Καμ. Βούρλων και Πολιτικού,θεωρώ πρώτιστο καθήκον μου την επαναδραστηριοποίησή μου και την διεκδίκηση της εκλογής μου ως Δημάρχου του Δήμου Καμ. Βούρλων στις εκλογές του Μαΐου 2019,ανακοίνωσε σήμερα το πρωί από τα Καμ. Βούρλα ο δικηγόρος,π.βουλευτής και π. νομάρχης Τριαντάφυλλος Μπέλλος:

Νιώθω την ανάγκη να προσφέρω στον τόπο μου αλλά και τύψεις που κάτι τέτοιο δεν το έκανα νωρίτερα,εξήγησε λίγο αργότερα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο κος Μπέλος.
Δεν αρνήθηκε την κομματική του ταυτότητα,ξεκαθάρισε όμως πως στην αυτοδιοίκηση δεν έχουν θέση τα κόμματα αλλά η διάθεση προσφοράς ενός εκάστου.
Το σημερινό όνομα του Δήμου είναι σήμα κατατεθέν ανοίγει πόρτες και πολύ σωστά προχώρησε η αλλαγή του.
Δεν αδικεί κάτι τέτοιο ούτε τον Μώλο ούτε τον Άγιο Κωνσταντίνο. Εξυπηρετώντας μικροπολιτικές χάσαμε πολύ χρόνο.Μείναμε πίσω.Καιρός να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε τον τόπο μας μπροστά,σχολίασε ο κος Μπέλλος:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Vox την είπες την @@@@ σου. Ενημερωτικά μισθός δημάρχου έχει πέσει στα 1500 ευρώ και πίστεψε με ο κύριος Μπελλος δεν έχει ανάγκη τα χρήματα.
    Όσον αφορά την υποψηφιότητα είναι το καλύτερο νέο για το δήμο μας μετά την καταστροφική θητεία του συκιωτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here