Τριαντάφυλλος Μπέλλος: Δηλώνω παρών για τον Δήμο Καμένων Βούρλων

Ανακοινώνεται αύριο η πρώτη υποψηφιότητα για τον Δήμο

2

Το ενδιαφέρον του για τα αυτοδιοικητικά και τον Δήμο Καμένων Βούρλων ανακοινώνει αύριο το πρωί στα Καμένα Βούρλα ο δικηγόρος πρώην βουλευτής και πρώην νομάρχης Φθιώτιδας Τριαντάφυλλος  Μπέλλος.

Έχοντας επικεντρώσει στα κοινά της γενέτειράς του ο κος Μπέλλος με την οικογένειά του να δραστηριοποιείται πλέον επαγγελματικά σε Μώλο και Ρεγκίνι αποφάσισε αξιοποιώντας την μέχρι σήμερα εμπειρία του και πλαισιωμένος από επιλεγμένους συνεργάτες να δραστηριοποιηθεί και να προσφέρει στην εξέλιξη αυτής της περιοχής.Σε ένα Δήμο με αγροτικά αλλά και τουριστικά χαρακτηριστικά και πολλά περιθώρια ανάπτυξης.

Το πρωί της Δευτέρας στην έδρα του Δήμου τα Καμένα Βούρλα ο κος Μπέλλος θα παρουσιάσει τις σκέψεις και τα σχέδιά του για την περιοχή ανακοινώνοντας και την υποψηφιότητά του σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο Γαλήνη της λουτρόπολης.

Αυτή είναι και η πρώτη υποψηφιότητα που ανακοινώνεται για τον συγκεκριμένο Δήμο εκτός βεβαίως του σημερινού Δημάρχου ο οποίος έχει εδώ και καιρό γνωστοποιήσει πως θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! (ΔΕ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΥΚΙΩΤΗ. ΑΛΛΟΙΝΟΝΟ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here