Τραγωδία στο δρόμο Λαμίας Δομοκού-Σκοτώθηκε 40χρονος σωφρονιστικός

1

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο πριν τις οχτώ απόψε ο σαραντάχρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Δομοκού Κ.Κ μετά από εκτροπή του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου του στην ανατολική είσοδο της Λαμίας.

Ο άτυχος άνδρας ειδοποιήθηκε να πάει εκτάκτως στο σωφρονιστικό κατάστημα για να αναλάβει υπηρεσία και πήρε το ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για την νυχτερινή βάρδια.

Λίγο μετά τις επτά έφυγε από το σπίτι του στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας αλλά όταν έφτασε στην είσοδο της Λαμίας και πήρε τον δρόμο για τον Δομοκό κοντά στο γνωστό κέντρο ice , κατά πάσα πιθανότητα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή που προηγήθηκε, το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του έπεσε σε κολόνα φωτισμού την οποία έκοψε και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος.

Τροχαία και Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσουν τον 40 χρονο άνδρα ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός αρκετά μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του.
Ο άτυχος 40χρονος ήταν παντρεμένος και αφήνει πίσω την γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του.

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου μεταφέρθηκε η σορός του.

Η είδηση μεταδόθηκε ταχύτατα και συγγενείς αλλά και συνάδελφοί του που τον περίμεναν λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω για να πάνε μαζί στις Φυλακές,έσπευσαν στο νοσοκομείο να μάθουν κάτι περισσότερο και να συμπαρασταθούν στην γυναίκα του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Διεύθυνση των Φυλακών προγραμμάτιζε έκτακτους νυχτερινούς ελέγχους στα κελιά των κρατουμένων και κάλεσε πρόσθετο προσωπικό. Ό άτυχος Κώστας είχε σήμερα ρεπό αλλά κλήθηκε για την νυχτερινή βάρδια που δεν πρόλαβε ποτέ να εκτελέσει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] και μη μπορώντας να πιστέψουν τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 40χρονου συναδέλφου τους… οι εργαζόμενοι στις φυλακές Δομοκού τον αποχαιρετούν […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here