9 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Το πρώτο τρένο σταμάτησε στον Μώλο – Ποιοι ήταν οι πρώτοι επιβάτες (video)

Με χαμόγελα και τιμές έγινε το πρωί της Κυριακής η έναρξη λειτουργίας του ΣΣ  Μώλου με την αμαξοστοιχία να καταφτάνει και να σταματά αποβιβάζονται τους πρώτους επιβάτες στις 10.30 το πρωί.

Βουλευτές και αυτοδιοικητικοί,μέλη της επιτροπής αγώνα και πολλοί κάτοικοι έδωσαν το παρόν σ αυτή την πρώτη άφιξη με την ελπίδα να μην είναι και η μοναδική αφού μέχρι στιγμής προβλέπεται ένα μόνο δρομολόγιο ανά κατεύθυνση να εξυπηρετεί τον σταθμό του Μώλου.

Στην σχετική ενημέρωση από τον Δήμο Καμένων Βούρλων αναφέρεται:

Σε λειτουργία τέθηκε ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Μώλου, με την αμαξοστοιχία «882» να είναι η πρώτη που έκανε στάση στις 10:30 την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022. Οι πρώτοι επιβάτες που κατέβηκαν απ’ αυτή ήταν η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Κωνσταντίνα Αντερριώτη, και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Μώλου, κ. Γεώργιος Ιωάννου.

Στο σημείο για να την υποδεχτούν βρέθηκαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας και Λεωνίδας Πενταλιός, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Μώλου και Ανάβρας, κ.κ. Γεώργιος Παταργιάς και Ευθύμιος Μαντανίκας αντίστοιχα, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Νικόλαος Μπατσογιάννης, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, καθώς και αρκετοί πολίτες.

Νωρίτερα τον είχε επισκεφθεί ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Θέμης Χειμάρας.

Όπως τονίστηκε από όλους, σκοπός και στόχος  είναι πλέον να αυξηθούν τα δρομολόγια, προκειμένου να υπάρχει αρτιότερη εξυπηρέτηση.

 

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments