19 Ιανουαρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τοουλιάς στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Η Στερεά Ελλάδα σχεδόν κατακόκκινη – Τα σχολεία ίσως πρέπει να κλείσουν νωρίτερα» (Ηχητικό)

Συνεχίζει να βρίσκεται στο βαθύ κόκκινο ο νομός της Φθιώτιδας με το νοσοκομείο Λαμίας να δέχεται μεγάλες πιέσεις. Η ΜΕΘ εξακολουθεί να είναι γεμάτη ενώ και στο πέτρινο οι ασθενείς ξεπερνούν τους 57.

Παράλληλα, ανέβηκε επιδημιολογικό επίπεδο η Ευρυτανία (βαθύ κόκκινο).

Ακόμη μία περιφέρεια της χώρας μπαίνει αυτή την εβδομάδα στο βαθύ κόκκινο (επίπεδο 5) του Επιδημιολογικού Χάρτη, ενώ δύο περιφέρειες περνούν από το πορτοκαλί (επίπεδο 3) στο κόκκινο (επίπεδο 4), καθώς παρουσίασαν νέα επιδείνωση στους επιδημιολογικούς δείκτες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ανδρέας Τοουλιάς μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FΜ-1 εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα σχολεία που παραμένουν ανοικτά σημειώνοντας ότι ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα θα μπορούσαν τα σχολεία να μείνουν περισσότερο κλειστά μετά τις γιορτές καθώς ο ίδιος αναμένει άνοδο κρουσμάτων στις γιορτές.

Δήλωσε τον προβληματισμό του για την Εύβοια που ξαφνικά ανέβηκε σε ποσοστά ενώ εκτός της Φωκίδας όλοι οι υπόλοιποι νομοί είναι σε κόκκινο ή σε βαθύ κόκκινο.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρξει ενημερωτική συζήτηση μέσω διαδικτύου με την καθηγήτρια κ. Λινού για όλους του πολίτες σχετικά με το εμβόλιο. Οι πολίτες θα μπορούν να θέσουν ότι ερώτηση θέλουν προκειμένου να απαντηθεί από την κ. Λινού.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο