Τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να ξενοκοιτάζουν;

0

Οι άντρες διεγείρονται μέσω των ματιών τους, ενώ οι γυναίκες μέσω των αυτιών τους.

 

Ο αντρικός εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να προσελκύεται από την γυναικεία σιλουέτα και αυτός είναι ο λόγος που οι ερωτικές εικόνες έχουν τόση έντονη επίδραση στους άντρες. Οι γυναίκες αντίθετα, θέλουν να ακούνε γλυκόλογα. Η γυναικεία ευασθησία στο άκουσμα κοπλιμέντων είναι τόσο μεγάλη, που πολλές φορές κλείνουν τα μάτια όταν κάποιος τους ψυθιρίζει γλυκόλογα

Πάρτε για παράδειγμα το Instagram, το οποίο είναι μια αποδεκτή μορφή ξενοκοιτάγματος, καθώς υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που έχουν εκατομμύρια άνδρες χρήστες να τις ακολουθούν. Αντίθετα ένας άνδρας, ο οποίος προβάλλει το κορμί του μέσα από τον λογαριασμό του, δεν προκαλεί και τόσο το ενδιαφέρον των γυναικών, αφού η ελκυστικότητα του έγκειται στις ικανότητες και τη φυσική του απόδοση.

Όταν περνά μια γυναίκα με ωραίο σώμα, ο άντρας, καθώς δεν διαθέτει καλή περιφερειακή όραση, γυρίζει το κεφάλι να την κοιτάξει και πολλές φορές μοιάζει αποχαυνωμένος. Τα μάτια του παύουν να βλεφαρίζουν και το στόμα του γεμίζει σάλια, εξού και η έκφραση “του τρέχουν τα σάλια”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here