Τι αποκαλύπτει η “ανάγνωση” μιας από τις ταυτότητες που άνδρα που εκτελέστηκε στη Βούλα

0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα. Εξετάζεται αν η δολοφονία έχει σχέση με ναρκωτικά. Συνεργασία των ελληνικών αρχών με τις βελγικές.

 

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την δολοφονία ενός Βέλγου στην Βούλα την περασμένη Παρασκευή (29.05.2020) με τις αρχές να εστιάζουν στο παρελθόν του.

Η αστυνομία εξετάζει αν η δολοφονία του άνδρα έχει σχέση με ναρκωτικά και προσπαθεί να προσδιορίζει ποιο ήταν το θύμα που έπεσε νεκρό με δύο σφαίρες στο κεφάλι έξω από το σπίτι που είχε νοικιάσει, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν πολλές ταυτότητες.

Τα στοιχεία μιας από αυτές που είχε πάνω του παραπέμπουν σε Βέλγο υπήκοο για τον οποίο έχει βγει διεθνές ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών. Γίνεται προσπάθεια, επίσης, να ταυτοποιηθεί αν όντως είναι το ίδιο πρόσωπο. Γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα οι έρευνες των ελληνικών αρχών είναι σε συνεργασία με τις αντίστοιχες του Βελγίου.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά αποτυπώματα και την εξέταση DNA για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και να ξετυλιχτεί το κουβάρι της μαφιόζικης δολοφονίας στη Βούλα.

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here