1 Δεκεμβρίου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Τιμητικές διακρίσεις σε στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Το ήθος και τον επαγγελματισμό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης, εξήρε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου.

«Υπάρχουν κάποιοι», ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης, «οι οποίοι αφήνουν εκτεθειμένα στα στελέχη μας με ανυπόστατες κατηγορίες και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα». «Τα στελέχη μας», πρόσθεσε, «θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και για το έργο τους αλλά και για τη συμπεριφορά τους».

«Σήμερα είναι μία ημέρα ευχών και απόδοσης τιμών και επιβράβευσης των προσπαθειών των στελεχών του Λιμενικού σώματος αλλά και του πολιτικού προσωπικού που διακρίθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια.», συνέχισε ο κ. Πλακιωτάκης και πρόσθεσε: «Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ στην κάθε μία και στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά Καλή χρονιά με υγεία και προκοπή στα σπίτια σας. Για πρώτη, φορά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συμμετέχει στην αναπτυξιακή προσπάθειά της χώρας. Στηρίζουμε τη ναυτιλία στηρίζουμε τους ναυτικούς μας και μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο στηρίζουμε τους νησιώτες, στηρίζουμε τη νησιωτική επιχειρηματικότητα.Πολιτικοί υπάλληλοι και στελέχη του Λιμενικού Σώματος αποτελούν ένα αρμονικό σύνολο και είμαστε υπερήφανοι που πέρα από την καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών απέναντι στους πολίτες έχουμε συμβάλει αποφασιστικά έτσι ώστε να εκσυγχρονιστεί το Υπουργείο να εξοπλιστεί με νέα μέσα και εξοπλισμό και ατενίζουμε το μέλλον με πολύ μεγάλη αισιοδοξία.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων και ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής βράβευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αλλά και πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου οι οποίοι διακρίθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε:

– Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που συμμετείχαν και διαχειρίστηκαν το περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας τον Αύγουστο του 2021, για τον άψογο συντονισμό της επιχείρησης, τον επαγγελματισμό, το θάρρος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν, συμβάλλοντας στην διάσωση και απεγκλωβισμό από τις ακτές των πυρόπληκτων περιοχών, μεγάλου αριθμoύ εγκλωβισμένων πολιτών.

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΦΛΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΔΑΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΙΔΗΨΟΥ
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΑΜΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 615 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Λ.Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 382 Α’ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΩΡΕΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Λ.Σ. ΧΡΟΝΑΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 1000 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΥΜΗΣ
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Λ.Σ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΪΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 203 Γ΄ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ Λ.Σ. ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 331 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 1004 ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Λαμία – Ατρόμητος live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 26 Νοεμβρίου 2023 / 0 Comments