Την Πέμπτη η συζήτηση για την μεταστέγαση του Ειδικού Σχολείου Λαμίας (ηχητικό)

0

Την Πέμπτη στις 8 το βράδυ όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δ/Σ προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα εκπαίδευσης που προέκυψαν τελευταία με την μεταστέγαση του Ειδικού Σχολείου.
Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο εκπρόσωπος του Δημοτικού συνδυασμού “Πορτοκαλί Σύγχρονη Πόλη” Γιώργος Σαγιάς οι μαθητές των ειδικών σχολείων πρέπει οπωσδήποτε να μεταστεγαστούν σε άλλον χώρο,όπως προβλέπει και η υπουργική απόφαση που αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό αυτό ο 1ος όροφος του 9ου Γυμνασίου.

Από πλευράς εκπαίδευσης πάντως ο Διευθυντής Ββάθμιας Εκπαίδευσης Σπύρος Πιλιτζίδης με κατηγορηματική δήλωση του στο κεντρικό δελτίο του FM-1 δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόσκληση γιατί ο Δήμος παραποίησε απόφαση της υπηρεσίας του για το θέμα και αγνόησε την εισήγησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως θα παραστεί ούτως ή άλλως ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Στο κεντρικό δελτίο του FM-1 τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ειδικού σχολείου Παναγιώτης Αγγελάκης που ξεκαθάρισε πως “δεν πρόκειται τη νέα σχολική χρονιά να στείλουμε τα παιδιά μας σε αυτά τα απαξιωμένα παραπήγματα που κάποιοι τα βάφτισαν σχολικές αίθουσες ενός ειδικού σχολείου.

Ελπίζουμε τόνισε ότι την Πέμπτη το βράδυ θα δοθεί οριστική λύση και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να σκεφτούν με τη λογική και να ρθούν αρωγοί στον αγώνα που κάνουμε για την εκπαίδευση αυτών των παιδιών.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αντιδράσουμε πιο δυναμικά.

Στην ίδια συνεδρίαση του Δ/Σ θα συζητηθούν ακόμη τρία θέματα:
Θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ, ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
Θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ , ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here