Τα δελφίνια του ΝΗΡΕΑ στους τελικούς του παιδικού πρωταθλήματος (συνέντευξη)

0

Στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή του Νηρέα Λαμίας, θα διεξαχθεί (28 Ιουνίου-1 Ιουλίου) η τελική φάση του πανελλήνιου παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Η ομάδα μας κληρώθηκε στον 1ο όμιλο με αντιπάλους μεγάλα ονόματα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Εθνικός Πειραιά, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Νηρέας Λαμίας.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Ν.Ο. Χίου, Ν.Ε. Λάρισας, Ολυμπιακός, Πανσερραϊκός, Ν.Ο. Χανίων.

Τα παιδιά προπονούνται καθημερινά για την μεγάλη πρόκληση με τις γνωστές δυσκολίες όπως είναι η 25αρα πισίνα,αλλά η θέληση για το καλύτερο ενώνει αθλητές και προπονητές .

Θα πάμε σαν οικογένεια,να αγωνιστούμε όπως μας έχουν μάθει οι προπονητές μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο,δηλώνουν στον FM-1 οι δύο αρχηγοί Νάσος Δήμος και Τίμος Παπαδήμας. Δείχνοντας ωριμότητα που ξεπερνά την ηλικία τους τονίζουν πως αγωνίζονται όχι μόνο για τον ΝΗΡΕΑ αλλά και την πόλη μας ελπίζοντας τα επόμενα λίγα χρόνια να έχουμε αποκτήση την πισίνα που θα επιτρέψει όχι μόνο να προπονούνται αλλά και να φιλοξενούνται διοργανώσεις που σήμερα δεν γίνονται.

Ούτε για φιλικά δεν έρχονται άλλες ομάδες και συνεχώς ξενιτευόμαστε,δηλώνουν ο Νάσος και ο Τίμος. Και δεν είναι μόνο οι δυο τους.Είναι όλα τα παιδιά που προσπαθούν, συμπιέζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στα μαθήματα και τις προπονήσεις και διεκδικούν αυτό που δικαιούνται,μια σύγχρονη πισίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here