Σ. Ανεστοπούλου για την κατάσταση στα ΕΛ.ΤΑ Αταλάντης: «Είδα, έφριξα και παρενέβην» (Ηχητικό)

0

Μόνο έναν εργαζόμενο ο οποίος είναι και διευθυντής και υπάλληλος διαθέτει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στον δήμο Λοκρών με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ουρά απο τους πολίτες που περιμένουν να εξυπηρετηθούν. 

Η πρόεδρος του ΕΚΠΕΦ Σοφία Ανεστοπούλου, που βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτή την κατάσταση,  και άκουσε τα παράπονα από όσους περίμεναν με τις ώρες να εξυπηρετηθούν συζήτησε το θέμα με τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ και σε καταγγελία που εξέδωσε αναφέρεται και στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ίδια όταν επικοινώνησε με την περιφερειακή διοίκηση στη Λάρισα για να ζητήσει εξηγήσεις- «

«Είναι απορίας άξιο η αδιαφορία της σημερινής διοίκησης, τόσο απέναντι στους συμπολίτες μας, όσο και απέναντι στους ίδιους τους εργαζόμενους του οργανισμού» τονίζει η κ. Ανεστοπούλου στον ΛΑΜΙΑ FΜ-1.

ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Επίσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1, μίλησε και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΠΕΦ, Βάϊος Μπουρογιάννης και τόνισε πως «Τα προβλήματα τα κρύβουν κάτω από το χαλί  και δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Απαξιώνουν τα ΕΛ.ΤΑ, αφού το ίδιο το κράτος «στραγγαλίζει» οικονομικά την επιχείρηση».

ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΪΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here