Σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας με το ΚΚΠ Στερεάς Ελλάδας

0

Tην συνεργασία του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας με το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας επαναβεβαίωσαν στην τελευταία συνάντησή τους στην Ελάτεια στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας η Δήμαρχος Αθανασία ΣΤιβακτή με τον πρόεδρο του Κέντρου Θεόδωρο Δημόπουλο.

Με τη νέα συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Θεόδωρο Π. Δημόπουλο επιβεβαιώσαμε την πρόθεση μας για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με στόχο την περιοδική υλοποίηση κοινών δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών του Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας για θέματα υγείας και ψυχικής υγείας , την ψυχοκοινωνική υποστήριξη παιδιών, ενηλίκων και οικογενειών,σχολίασε αμέσως μετά η κα Στιβακτή.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Συντονίστρια και Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας κα Κατερίνα Παπανικολάου και η κα Κωνσταντίνα Τσαπραίλη, Διοικητική Υπάλληλος.

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας στην επικείμενη συνεργασία με το ΚΚΠΠΣΕ θα συνεργάζεται για τον καθορισμό της εκάστοτε θεματολογίας των δράσεων, θα παρέχει τον απαραίτητο χώρο και θα μεριμνά για την ενημέρωσή των πολιτών που διαβιούν στον Δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here