5 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Συνεχίζονται οι δράσεις για την υγεία στο Δήμο Λοκρών

Ο Ειδικός  Γαστρεντερολόγος- Ηπατολόγος  κ. Γεώργιου Κακάβα. Ο κ.Κακάβας ανέλυσε τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, τις κυριότερες παθήσεις του, και τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η διατροφή. Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, το ΔΣ του ΚΑΠΗ Αταλάντης, και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 η κ. Μαρία Τζανακάκη- Οδοντίατρος θα μιλήσει για τις παθήσεις των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας.

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 ο κ. Σαρρής Ιωάννης- Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση γυναικολογικών θεμάτων.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Αγγελάκος Μιχαήλ- Ειδικός Ρευματολόγος θα μιλήσει για μυοσκελετικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.

Αναμένουμε ημερομηνίες από Ορθοπεδικό Χειρουργό, Νευρολόγο, Χειρουργό Οφθαλμίατρο και Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο και Ψυχίατρο.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο