6 Δεκεμβρίου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Συλλήψεις για το περιστατικό με το δυναμιτάκι στο γυμνάσιο Ερέτριας

Eξελίξεις στην υπόθεση με την έκρηξη στο γυμνάσιο Ερέτριας – Aστυνομία στο σχολείο και προσαγωγή των γονιών του μαθητή – δράστη

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση για έκρηξη στο γυμνάσιο της Ερέτριας την Παρασκευή 24 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της σχολικής εορτής για την 25η Μαρτίου. Σύμφωνα μεόσα αναδημοσιεύτηκαν από ιστότοπο σε ιστότοπο, στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση ενώ και στην τοπική κοινωνία ο πανικός ήταν μεγάλος καθώς το περιστατικό θεωρήθηκε πολύ σοβαρό, ενώ προκάλεσε την διακοπή της γιορτής και την επέμβαση της αστυνομίας.

 

Αργότερα με μια πιο ψύχραιμη ματιά καταδείχθηκε πως αυτό που συνέβη ήταν ότι κάποιος μαθητής πέταξε ένα δυναμιτάκι στον χώρο που πραγματοποιούνταν η γιορτή, με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν οι παρευρισκόμενοι και να διακοπεί η γιορτή για να διαλευκανθεί το περιστατικό.

Όπως αποκαλύφθηκε, δράστης της ταραχής δεν ήταν άλλος από έναν μαθητή του σχολείου, ο οποίος απλώς θεώρησε ότι έκανε μία φάρσα στους συμμαθητές του και σίγουρα δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις.

 

Η Αστυνομία όμως δεν το είδε καθόλου ως πλάκα αφού ο νεαρός μαθητής συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα όπου τον ακολούθησαν και  οι γονείς του με την κατηγορίας της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Σε βάρος του ιδίου και των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και εκείνος και οι γονείς του μέχρι τη δίκη.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, καταδίκασε την ενέργεια της ρίψης βαρελότου στον χώρο του σχολείου που είχε ως αποτέλεσμα τον φόβο των παριστάμενων γονέων, παιδιών και καθηγητών της εκδήλωσης του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

ΠΑΟΚ – Λαμία live FM-1 96.2

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2023 / 0 Comments