Στυλίδα: Βγήκε από το ίδρυμα και ξανάβαλε φωτιά στο σπίτι του

0

Στην τρέλα των ημερών μία ακόμη για τους έκπληκτους κατοίκους της Στυλίδας που μετά από 2 μήνες είδαν και πάλι στην περιοχή τους τον ηλικιωμένο που είχε βάλει φωτιά στο σπίτι του.

 

Ο δράστης εκείνης της ενέργειας που κατέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο ένα από τα λιγοστά παλιά αρχοντικά της Στυλίδας ο άνθρωπος που στο ισόγειό του αποθήκευε κάθε είδους εύφλεκτο υλικό ως ρακοσυλλέκτης και στην συνέχεια του έβαλε φωτιά,είχε κλειστεί σε ψυχιατρικό κατάστημα μετά την πράξη του.

Ο αδερφός του που έμενε στον δεύτερο όροφο αναγκάστηκε να φιλοξενηθεί σε άλλο σπίτι αφού από την φωτιά του Ιανουαρίου καταστράφηκε όλο το σπίτι.

Ο ίδιος όμως τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε και πάλι στη Στυλίδα. Μη έχοντας που να μείνει έκανε σπίτι του ένα παλιό αυτοκίνητο και ζούσε ανάμεσα σε σκουπίδια και αποκαΐδια.Φαίνεται πως παρά την δίμηνη νοσηλεία του δεν ξέχασε την συνήθεια της φωτιάς και επιχείρησε να κάψει ό,τι απέμεινε με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί για μια ακόμη φορά η Πυροσβεστική υπηρεσία περισσότερο για να μην επεκταθεί η φωτιά σε γειτονικούς χώρους και λιγότερο να μην υπάρξουν άλλες ζημιές στο κουφάρι του παλιού αρχοντικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here