10 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Στρατοδικείο για τα ζώα


Χρονογράφημα του Φοίβου Ιωσήφ…
Ακούω για φιλοζωικούς συλλόγους και τρελαίνομαι. Βρισκόμαστε σε μία μεγάλη πλάνη, πλανώμεθα πλάνην οικτράν. Πολύ σωστά ο Εισαγγελεύς κηρύσσει ενίοτε μια απόφαση του Δικαστηρίου πεπλανημένη. Ε, είπαμε καλωσύνη αλλά όχι και ξεβράκωμα από τα ζώα. Κι αυτά από την άλλη μεριά κατάλαβαν τα υπέροχα αισθήματα του ανθρώπινου γένους και το εκμεταλλεύτηκαν. Ούτε ένα τρισακατομμύρια ζώα δεν σκοτώνουμε ετησίως για τροφή, γυναικείες τσάντες, γούνινα παλτό και σεβρώ(la chevre-η κατσίκα) παπούτσια. Αρίστης ποιότητας, πολύ μαλακά. Σκέψου δηλαδή να μην τα είχαμε κι όλας αυτά τα μνημιώδη ανθρώπινα αισθήματα, θα απαγχονίζαμε ακόμη και τα σπουργίτια ένα ένα. Πρόοδος καϋμένε, ανωτερότης το δίχως άλλο!

Ενώ όμως εμείς δεν απαγχονίζουμε τους ιπποπόταμους, τα ζώα στρέφονται κάθε λίγο και λιγάκι εναντίον του φιλεύσπλαχνου ανθρωπίνου γένους. Επί παραδείγματι, η νόσος των χοίρων δεν είναι μια απόδειξη της έχθρας των γουρουνιών εναντίον μας? Και βέβαια είναι, πράξις ιταμή και αποτρόπαιος. Αμ εκείνες οι αγελάδες με την νόσο των τρελών αγελάδων δεν συνωμότησαν εναντίον των καλών καγαθών ανθρώπων. Ολοφάνερη διαπλοκή με τα γουρούνια. Έρχονται μετά οι πίθηκοι. Τι να πεί κανένας, εξ αιτίας του έκφυλου χαρακτήρα τους μετέφεραν το ακατονόμαστο Aids. Μα είναι ανήκουστο και ανήθικο, κάθε μέρα σεξ? Εμείς όμως κι αυτό τους το συγχωρήσαμε, κάναμε τα στραβά μάτια και ρίξαμε την ιδέα να τους μοιράσουμε προφυλακτικά. Η ιδέα ήταν οικονομικά ασύμφορη και εγκαταλείφθηκε. Σκεφθήτε, ερωτική επαφή κάθε μισή ώρα, δεν θα άντεχε το διεθνές νομισματικό ταμείο.

Τώρα τσούπ, οι νυχτερίδες, πάρτον τον κορονοϊό. Έτσι χάσαμε και τον Πρόεδρο της Ρεάλ με αμφίβολα πλέον ποδοσφαιρικά αποτελέσματα ακόμη και μέσα στο Bernabeu. Θρήνος και κοπετός στο φιλοσοφημένο οπαδικό κοινό της θύρας 12.

Η κατάσταση με τα ζώα έχει ξεφύγει παντελώς και η ανθρωπότητα οφείλει να πάρει τα μέτρα της, αν θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία στον κόσμο της επιστημονικής εξέλιξης στον τομέα των διηπειρωτικών πυραύλων και άλλων χρησίμων ερπυστριοφόρων οχημάτων. Ήδη το πρόβλημα των ζώων εξετάζεται από εχέφρονες πολιτικούς σε συσκέψεις με την συμμετοχή ειδικών επιστημόνων σε φάκες και φόλες. Με βάση την απόλυτη πίστη ότι ο δημιουργός μας εμπιστεύτηκε και τις τύχες των άλλων πλασμάτων του πλανήτη μας, οδηγούμαστε στην λύση των αμέσων εκτελέσεων των κροκοδείλων, των σκύλων και παντός άλλου αναπνέοντος ζώου, με πνεύμονες ή βραγχια. Θα συσταθούν κατά τόπους ειδικά στρατοδικεία των οποίων οι θανατικές καταδίκες θα εκτελούνται αυθημερόν μετά την ανακοίνωση της απόφασης , ‘’οι χρόνοι ου μενετοί’’. Πάντως, στα ποινικά δικαστήρια πρώτες θα οδηγηθούν οι νυχτερίδες, οι υπεύθυνες παραγωγής του κορονοϊού. Πτηνά με απάνθρωπα αισθήματα. Ομοίως, προκειμένου να γλυτώσουμε τις αρρώστιες θα καρατομηθούν οι γάτες αγκύρας και οι σκύλοι μάρκας μπόξερ και κανίς. Τα άλλα ήδη ελπίζουμε να συνετισθούν και να σταματήσουν τις ανήθικες ερωτικές περιπτύξεις. Αυτά, και αργότερα θα δούμε τι θα κάνουμε με τους απαγχονισμούς της τσιπούρας και του καρχαρία. Αν δεν εξαλειφθεί το ζωϊκό βασίλειο ο άνθρωπος δεν θα ζήσει ευτυχισμένος και κυρίαρχος. Προτείνω την επαναφορά της γκιγιοτίνας τουλάχιστον για τα ποντίκια και τις μύγες.

Φοίβος Ιωσήφ

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments