Στο Καρπενήσι ξεκινά η προετοιμασία της Λαμίας (ηχητικό)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάκης Τσικνής μιλά στον FM-1 για τις μεταγραφές,την προετοιμασία,τις κάρτες διαρκείας

0

Μετά την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας η ομάδα της Λαμίας ετοιμάζεται και για την προετοιμασία της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Σάκη Τσικνή που μίλησε στον FM-1 η βασική προετοιμασία θα γίνει στο Καρπενήσι όπου ήδη έχουν κλείσει και τα πρώτα τρία φιλικά.

Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3/7 στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, ενώ θα προηγηθούν οι καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Την Δευτέρα 15/7, η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου μέχρι την Πέμπτη 27/7 θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «Montana».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι θα γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια στο κεντρικό γήπεδο του Καρπενησίου, το πρώτο την Παρασκευή 21/7 με αντίπαλο την Μικτή της ΕΠΣ Ευρυτανίαςκαι το δεύτερο την Τετάρτη 26/7 με τον ΝΠΣ Βόλος.

Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό την Κυριακή 4/8 με την ΑΕΛ στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η ομάδα μας θα δώσει 3 ακόμη φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο κος Τσικνής κάλεσε τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας ατομικές ή και οικογενειακές,στηρίζοντας έτσι την ομάδα οικονομικά αλλά και παρέχοντας ταυτόχρονα και ηθική στήριξη στον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου που δεν φείδεται χρόνου και χρήματος για τις ανάγκες της ομάδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here