Στον εισαγγελέα και η Γιώτα Πούλου για το Πόθεν Έσχες

Κατηγορείται πως κατέθεσε εκπρόθεσμα την δήλωση Πόθεν Έσχες

0

Τριάντα δύο δήμαρχοι παραπέμπονται από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών επειδή δεν υπέβαλαν η υπέβαλαν εκπρόθεσμα δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) όπως όφειλαν εκ του νόμου .

Στον κατάλογο των ονομάτων που δημοσιεύει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «DOCUMENTO», καταγράφονται τα 32 ονόματα των δημάρχων που δεν τήρησαν το γράμμα του νόμου και τώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον εισαγγελέα.Από την Στερεά Ελλάδα περιλαμβάνονται ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Χρήστος Καλυβιώτης που δεν υπέβαλλε καν ως όφειλε δήλωση και η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου που κατέθεσε εκπρόθεσμα την δήλωσή της.

Η παραπομπή των ανωτέρω στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έγινε μετά από εισήγηση του εισαγγελέα πλημμελειοδικών και επίκουρου μέλους της επιτροπής Νικολάου Αντωναράκου.

Συγκεκριμένα 17 από τους συγκεκριμένους δημάρχους δεν υπέβαλαν πότε δήλωση πόθεν έσχες, ενώ 15 υπέβαλλαν εκπρόθεσμα.

Η εισήγηση Αντωναράκου έγινε δεκτή από την επιτροπή της Βουλής, παρότι η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου φάνηκε να αμφιταλαντεύεται γιατί δεν ήθελε να υπάρξει φόρτος εργασίας για τους εισαγγελείς.

Ακολουθούν οι λίστες με τα ονόματα των δημάρχων:


ΠΗΓΗ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here