Στερεά:Που χρειάζονται αλυσίδες που απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών

Το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

0

Το κύμα κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία Τηλέμαχος έκανε ήδη αισθητή την παρουσία του στην Στερεά Ελλάδα πλήττοντας ιδιαίτερα την Εύβοια,την Λοκρίδα και την Βοιωτία.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονοπτώσεων, ισχύουν προσωρινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων, ύστερα από σχετικές Αποφάσεις των υφισταμένων Διευθύνσεων Αστυνομίας, σήμερα (07-01-2019), στα κάτωθι σημεία του οδικού δικτύου:

Βοιωτία:

  • Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ), από 67,500 χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως 121,250 χ/θ, (κόμβος Μαρτίνου).
  • Στην Επαρχιακή Οδό Αράχωβας Βοιωτίας – Επταλόφου Φωκίδας, από 1 χ/θ έως 17 χ/θ. Επιπλέον η κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Εύβοια:

  • Στη Νέα Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από 1 χ/θ έως 16 χ/θ.
  • Στην Εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16 χ/θ έως 47 χ/θ.

 

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here