Σοκ στο Κυριάκι για τον …άψογο δάσκαλο (ηχητικό)

0

Άφωνη παρακολουθεί η μικρή κοινωνία του Κυριακίου στη Βοιωτία,τις εξελίξεις της υπόθεσης του 41χρονου δασκάλου που συνελήφθη για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Ο εκπαιδευτικός που ήρθε στην περιοχή ως αναπληρωτής τους τελευταίους 3 μήνες,γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία,ήρθε στην Ελλάδα πριν 7 χρόνια και εργαζόταν σε διάφορα σχολεία χωρίς ποτέ να δώσει δικαιώματα.Άψογος στην δουλειά του αγαπητός στους συναδέλφους του αλλά πολύ κλειστός.

Δεν τον γνώριζα προσωπικά,από το σχολείο στο σπίτι και από το σπίτι στο σχολείο,ακόμη και τα ψώνια στο Super Market του τα έκαναν συνάδελφοι,δηλώνει στον FM-1 ο πρόεδρος της κοινότητας Γιάννης Λαζάρου. Κανείς όμως δεν έχει να πει κακιά κουβέντα,επαναλαμβάνει.Ήταν άψογος και όλοι έχουν να πουν μόνο καλά για την εκπαιδευτική του πληρότητα και απόδοσή του μέσα στην τάξη.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης στο σχολείο ενήργησαν με πολύ διακριτικότητα και ευτυχώς οι μαθητές της Ε τάξης του Δημοτικού Σχολείου δεν κατάλαβαν γιατί αποχώρησε ο δάσκαλός τους από την τάξη,σημείωσε ο κος Λαζάρου:
Record music with Vocaroo >>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here