Σε καλό κλίμα η συνάντηση Βασιλειάδη με τις ΠΑΕ

Τι ειπώθηκε μετά το ραντεβού του υφυπουργού Αθλητισμού με ΑΕΛ, Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακός και Λαμία

0

Τους εκπροσώπους της ΑΕΛ, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Λεβαδειακού και της Λαμίας συνάντησε την Πέμπτη (15/3) ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και σήμερα Παρασκευή (16/3) θα ολοκληρώσει τη σειρά των επαφών» με τους 12 μικρομεσαίους της Σούπερ Λίγκας με τον Πλατανιά και την Κέρκυρα.

Η συνάντηση της Πέμπτης έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων εμφανίστηκαν συγκαταβατικοί στα όσα τους μετέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφορά με την απόφαση του για την αναστολή του πρωταθλήματος.Την ΠΑΕ Λαμία εκπροσώπησε στην συνάντηση με τον κο Βασιλειάδη ο κος Σάκης Τσικνής.

«Είχαμε μια σπουδαία συζήτηση με τον κ. υφυπουργό. Έχει καλές προθέσεις. Εκείνο που του κατέστησα κι εγώ και οι συνάδελφοί μου πασιφανές είναι ότι πρώτον δεν υπάρχει κανένα παράπονο για τον τρόπο που διοργανώθηκε φέτος το πρωτάθλημα. Ίσως ήταν το πλέον αξιόπιστο πρωτάθλημα τον τελευταίων ετών. Του είπα όμως επίσης ότι το μέχρι τώρα σύστημα επέτρεψε σε ανθρώπους που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και για διάφορους λόγους αγόρασαν τις ποδοσφαιρικές μεγάλες εταιρίες, να δηλητηριάσουν αυτή την κορυφαία παγκοσμίως εκδήλωση.

Εκείνο που του ζήτησα είναι να μην τιμωρούνται οι ομάδες, αλλά συμπεριφορές σαν αυτές του κ. Σαββίδη, αλλά και άλλων μας να μην έχουν επιπτώσεις βαθμολογικές ή υποβιβασμού στην ομάδα. Να υποχρεώνεται αυτός που βάναυσα προκαλεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με διαπιστωτική πράξη να απομακρύνεται ο ίδιος από το ποδόσφαιρο. Κάτι που ποτέ δεν έγινε» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ εμφανίστηκε θετικός στην πρόταση να βγουν οι αστυνομικοί έξω από τα γήπεδα. «Συμφωνήσαμε με την άποψη του υπουργού ότι πρέπει να φύγει η αστυνομία από τα γήπεδα. Περισσότερα θα κερδίσουμε αν φύγει η αστυνομία από τα γήπεδα. Ακόμα και οικονομικά, γιατί όπως γνωρίζεται εμείς από τον προϋπολογισμό μας πληρώνουμε 10% το χρόνο στην αστυνομία. Πολύ λιγότερα θα μας στοιχίσει ένας αυστηρός έλεγχος από τους σεκιούριτι»

a-sports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here