Ρομά αναστάτωσαν το κέντρο της Λαμίας!

2

Σε…διαδήλωση μετατράπηκε η συγκέντρωση συμπαράστασης από Ρομά υπέρ των ομοφύλων τους που οδηγήθηκαν σήμερα σε ανακριτή και εισαγγελέα για την συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση!
Ειδικότερα στο δικαστικό Μέγαρο στην οδό Καποδιστρίου βρέθηκαν άλλοι τρεις από τους 8 κατηγορούμενους για την διάπραξη πολυάριθμων εγκληματικών ενεργειών όπως κλοπές ΑΤΜ Τραπεζών , διαρρήξεις και ληστείες.

Μετά από πολύωρη διαδικασία εισαγγελέας και ανακριτής συναποφάσισαν να προφυλακισθούν οι δύο από αυτούς και ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η απόφαση της προφυλάκισης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην ομάδα των ρομά που είχαν συγκεντρωθεί απέναντι από τα δικαστήρια οι οποίοι με φωνές διαμαρτύρονταν κατά της απόφασης των δικαστικών λειτουργών.
Για λίγο διακόπηκε η κυκλοφορία στην Καποδιστρίου ενώ η ισχυρή αστυνομική δύναμη κράτησε τους διαμαρτυρόμενους Ρομά σε απόσταση από το δικαστικό Μέγαρο.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που καταντήσαμε
    …… διαμαρτυρία…..για την υπεράσπιση της παραβατικότητας…..και ανεχόμαστε ως κοινωνία να δίνουμε επιδόματα στους γύφτους…..ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here