Πτήση «θρίλερ» για Σταϊκούρα, Λοβέρδο και Χαρδαλιά

0

Tο αεροσκάφος τύπου Airbus A320-200 της Aegean εκτελούσε την πτήση Α3622, από Αθήνα για Βρυξέλλες.

Δραματικές στιγμές σύμφωνα με το newpost  έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Aegean, καθώς οι πιλότοι χρειάστηκε να επιχειρήσουν δύο φορές να προσγειώσουν το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπου έπνεαν ισχυροί πλευρικοί άνεμοι.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus A320-200 εκτελούσε την πτήση Α3622, από Αθήνα για Βρυξέλλες.

Μεταξύ των επιβατών ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε επικοινωνία που είχε το Newpost με τον κ. Σταϊκούρα, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για μια δύσκολη πτήση, καθώς οι δυνατές ριπές του ανέμου δυσκόλεψαν τους πιλότους να προσγειώσουν το αεροσκάφος στην πρώτη τους προσπάθεια.

Όπως περιέγραψε στο Newpost ο κ. Σταϊκούρας, παρά τις συνθήκες που επικρατούσαν, οι επιβάτες παρέμεναν ψύχραιμοι, αν και φοβισμένοι.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε στο Newpost: «Τέλος καλό, όλα καλά. Φοβήθηκαν οι επιβάτες, αλλά δεν επικράτησε πανικός».

Το αεροσκάφος απέτυχε να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Βρυξελλών στην πρώτη του προσπάθεια και τελικά προσγειώθηκε οριακά με τη δεύτερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here