Πρώτη δύναμη στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου η ΔΗΚΙΟ

Διεργασίες για το προεδρείο

3
Στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος την Κυριακή 15/12/2019, οι οικονομολόγοι της Φθιώτιδας, της Φωκίδας και της Ευρυτανίας ανέδειξαν τη ΔΗ.ΚΙ.Ο. πρώτη δύναμη του 8ου Περιφεριακού Τμήματος.
Αποφάσισαν ότι  η Διοίκηση του τμήματος αλλάζει σελίδα,όπως τονίζει στον FM-1 ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος της παράταξης Γιώργος Κοτρώνης.
Οι οικονομολόγοι που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της 10χρονης κρίσης,πίστεψαν στο όραμά μας να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τον επιστημονικό μας φορέα και να προασπίσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τα συμφέροντα των μελών μας,σημειώνει ξεκαθαρίζοντας πως η νίκη της ΔΗΚΙΟ ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων υψηλότερα,
για ένα καλύτερο Οικονομικό Επιμελητήριο, για έναν επιστημονικό φορέα όλων των οικονομολόγων, ανεξαρτήτως παρατάξεων και ιδεολογιών.
Εμείς στις προηγούμενες εκλογές σεβαστήκαμε την ψήφο της πλειοψηφίας και δεν διεκδικήσαμε προεδρεία μέσω συνεργασιών.Ελπίζουμε και αυτή τη φορά να γίνει το ίδιο από τους συναδέλφους μας και να συνεχίσουμε  όλοι μαζί!
Όλοι μαζί  για να πάμε ακόμα πιο ψηλά το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ Ο.Ε.Ε. . ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ( ΆΜΕΣΑ Ή ΈΜΜΕΣΑ ) ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ( ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ,ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

  2. ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ Ο.Ε.Ε. . ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ( ΆΜΕΣΑ Ή ΈΜΜΕΣΑ ) ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ( ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here