23 Μαρτίου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πρωταθλήτρια η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας

Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Φθιώτιδας στο οποίο συμμετείχαν οι τέσσερις σκακιστικές ομάδες της Φθιώτιδας . Το παρόν έδωσαν πενήντα περίπου σκακιστές και σκακίστριες κάθε ηλικίας.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με 10μελή σύνθεση και Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας η οποία στον τελικό αντιμετώπισε την Σ. Ν. Ο. Λαμίας. Αν και το
αποτέλεσμα έληξε ισόπαλο 5-5, όμως σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων και το κριτήριο άρσηςτης ισοβαθμίας «ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ», κατέλαβε την Α΄ θέση στον ομίλου.

Ο χρόνος σκέψης ήταν 60 min συν 30 sec για κάθε κίνηση.

Στον «Μικρό» τελικό νικητής αναδείχθηκε ο Σκακιστικός Όμιλος Σπερχειού ο οποίος νίκησε την Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας και κατέκτησε την 3 η θέση στο πρωτάθλημα.

Στους αθλητές όλων των ομάδων αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το επίπεδο των παρτίδων και τον αλληλοσεβασμό του αντίπαλου. Η Ένωση ευχαριστεί τους αρχηγούς των ομάδων για την άψογη
συνεργασία τους καθώς και την διευθύντρια των αγώνων και τον διαιτητή που ορίσθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών τους.

Οι αγώνες πρέπει να διοργανώνονται από εθελοντές , χωρίς παράβολα και χωρίς χρηματικά έπαθλα, διότι μόνο έτσι δημιουργούνται οι συνθήκες του υγειούς ανταγωνισμού και του ευ αγωνίζεσαι, με πολλαπλά οφέλη για τους ίδιους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο