Πράσινο φως για Στεφανιογράφο και Πύργο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Λαμίας

0

Παρ’ όλη την έντονη επικαιρότητα λόγω κοροιναιού, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας προχωρά και όλα τα θέματα και τους διαγωνισμούς που αφορούν στην προμήθεια μηχανημάτων που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες του.

Από τις τελευταίες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ξεχωρίζουν αυτές που αφορούν την οριστική κατακύρωση διαγωνισμού για προμήθεια στεφανιογράφου προϋπολογισμού 625.000,00€ με ΦΠΑ, μηχανήματος ψηφιακής φλουοροαγγειογραφίας προϋπολογισθείσας δαπάνης 35.000,00€ με ΦΠΑ, καθώς και την Προμήθεια Πλήρους Πύργου Αρθροσκοπικής Χειρουργικής HIGH DEFINITION, 100.000,00€ με ΦΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις Στεφανιογραφίες μέχρι σήμερα από το Νοσοκομείο της Λαμίας γίνονται περισσότερες από 400 διακομιδές σε άλλα νοσοκομεία (Αθήνα και Λαρισα) με ‘ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την οικονομική επιβάρυνση του συστήματος υγεία και των ίδιων των ασθενών.

Με τις κινήσεις αυτές της διοίκησης, το Νοσοκομείο αναβαθμίζεται και γίνεται πλέον Νοσοκομείο αναφοράς, όχι μόνο για τον κοροναϊό αλλά για κάθε υπηρεσία υγείας που χρειάζονται οι πολίτες της Στερεάς και όχι μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here