9 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Περιμένουμε περισσότερα από εσάς Signor Festa…

Ασφαλώς η χτεσινή νίκη -εστω και με το πενιχρό σκορ- 1-0 επί του Λεβαδειακού ήταν μια βαθιά ανάσα για την ομάδας της Λαμίας άλλά είχε το στοιχείο της επισφάλειας ως το τελευταίο λεπτό της παράτασης του αγώνα.
Παίχτες έχει σύνολο δεν έχει καιαυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.
Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα συνέβαινε στα εσωτερικά της ομάδας εάν δεν κερδίζαμε και πολύ πιό δραματικά εάν χάναμε κι αυτό τον αγώνα.
Ο μύθος φασούλι το φασούλι κλπ.δεν ισχύει για την συγκομιδή βαθμών από την Λαμία!

Signior Festa,αξιοποιείστε καλύτερα τις μονάδες του ρόστερ μας και οργανώσε τους παίχτες να δρούν συλλογικά και καίρια στις φάσεις που δημιουργούν προυποθέσεις επίτευξης τέρματος.
Μην σπαταλάμε παιχνίδια που θεωρητικά μπορούν να αποφέρουν τρίποντα στην Λαμία όπως το χτεσινό που επιτέλους τα καταφέραμε.
Δεν επιτρέπεται να παραχωρούμε έστω και ισοπαλία σε εντός έδρας αγώνες με ομάδες ισοδύναμες με την Λαμία.
Ο επόμενος αγώνας εκτός έδρας δεν είναι δύσκολος για τις δυνατότητες και τις αξίες των παιχτών της Λαμίας, μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο και αυτό εν πολλοίς εξαρτάται κι από σας!
Ο μεγαλομέτοχος φέτος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και πήρε πολύ καλούς παίχτες, δουλειά σας είναι να τους αξιοποιήσετε κατάλληλα και αποτελεσματικά.
Ο αγώνας με τον Ιωνικό αποτελεί ένα διακύβευμα για σας, ένα ακόμη τρίποντο θα αναπτερώσει το ηθικό των παιχτών,θα ανεβάσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και θα γεμίσει στους εντός έδρας αγώνες τις κερκίδες του “Αθανάσιος Διάκος”.
Allons enfants de Lamia!

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments