Παραλίγο να τινάξουν την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον αέρα (φωτο και Βίντεο)

0

Ένα υπόμνημα για το πάλαι ποτέ Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Στερεάς και την τύχη των ακινήτων τους ήθελε να διαβάσει και να καταθέσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο όπως ανεπιτυχώς επιχείρησε το βράδυ της Δευτέρας  και στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων ο συμπολίτης μας δικηγόρος  Γιώργος Σμοκοβίτης.

 

Να το αναλύσει δεν υπήρχε περίπτωση ο κος Σμοκοβίτης αφού ο χρόνος για την συνεδρίαση ήταν συγκεκριμένος και υπήρξαν αντιδράσεις με πιο έντονες από την πλευρά του περιφερειακού συμβούλου Απόστολου Γκλέτσου,  οπότε πρότεινε να το καταθέσει και μάλιστα ανυπόγραφο για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του όπως είπε προς το προεδρείο.

Αυτό το ανυπόγραφο όμως …τσίγκλισε περισσότερο τον κο Γκλέτσο ο οποίος πετάχτηκε όρθιος και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα καθίσει να ακούει τον κάθε …άσχετο για ένα θέμα που έχει εξαντληθεί στον δημόσιο διάλογο  και  ζήτησε από το προεδρείο να ασχοληθούν με τα θέματα της συνεδρίασης.

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Σανίδας για να ηρεμήσει τα πνεύματα όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε:

Ερασιτεχνικό βίντεο από την τοποθέτηση Γκλέτσου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here