22 Μαρτίου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Οι συκοφαντίες τους δεν με αγγίζουν – Ο χρόνος στην κλεψύδρα για εκείνους και τα συμφέροντα τους λιγοστεύει!»

Ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στέλνοντας μηνύματα προς -όποιος ο ίδιος αναφέρει- όλους όσους διακινούν σενάρια που δεν αντέχουν σε καμία λογική και καμία αλήθεια…
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Κάποιοι που 30 και πλέον χρόνια “έλυναν και έδεναν” στα κλειστά δωμάτια της τοπικής εξουσίας, αρχίζουν πλέον να νιώθουν άβολα.
Αρχίζουν να βλέπουν ότι το καθεστώς κλωνίζεται επικίνδυνα και τα οφέλη από το δημόσιο ταμείο να απομακρύνονται. Πλέον, άρχισαν να ψάχνουν φανταστικούς εχθρούς και να πλάθουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να εμφανιστούν ως θύματα. Αμφισβητούν το δικαίωμα του κάθε πολίτη στην κριτική και είναι έτοιμοι να συκοφαντήσουν οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από αυτούς.
Αλλά δυστυχώς για αυτούς η κοινωνία δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις της. Και ασφαλώς καμία προσπάθεια εκφοβισμού δεν πρόκειται να την πτοήσει. Σε ό, τι με αφορά θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι τσάμπα ο κόπος τους. Οι συκοφαντίες τους δεν με αγγίζουν. Θα συνεχίσω μαζί με τους συνεργάτες μου την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Αύγουστο του 2022 για να αλλάξουμε τα πράγματα στον Δήμο Λαμιέων. Και μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα τα αλλάξουμε όλα. Αν κάποιοι έχουν μείνει στην λογική και τις πρακτικές του “ψυχή βαθιά και μέρες λίγες” αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά ούτε εμένα αλλά ούτε την κοινωνία.
Μέσα στον παραλογισμό τους βέβαια, έχουν ένα δίκιο. Ο χρόνος στην κλεψύδρα για εκείνους και τα συμφέροντα τους λιγοστεύει!»
Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο