Πανεπιστήμιο-ΤΕΙ Στερεάς:Την Παρασκευή πρέπει να βουλιάξει από κόσμο η Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμαρχος Λαμιέων προειδοποιεί:Πρέπει η φωνή μας να είναι πολύ δυνατή

0

Ραντεβού στην Πλατεία Ελευθερίας για συγκέντρωση διαμαρτυρίας δίνουν οι εκπρόσωποι των φορέων της Φθιώτιδας την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας ζητώντας την ίδρυση και λειτουργία Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος και το Υπουργείο Παιδείας όχι μόνο δεν δέχτηκε το αίτημα μας αλλά προχώρησε ακόμη περισσότερο καταργώντας και το ΤΕΙ Στερεάς, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του FM-1  ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Είναι δίκαιη η αγανάκτηση μας και ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου ενώ προσωπικά θα επιδιώξω,τόνισε ο κος Σταυρογιάννης  να παρευρεθώ στη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων και να τους εξηγήσω ότι αυτό που επιχειρείται είναι  η υποβάθμιση του νομού της Φθιώτιδας Και ειδικότερα της πόλης της Λαμίας.

Θα διεκδικήσουμε τη διατήρηση του ΤΕΙ Στερεάς και σε κάθε περίπτωση θα απαιτήσουμε να παραχωρηθούν με μεταβατική διάταξη ως το 2025 οι κτιριακές εγκαταστάσεις του σημερινού ΤΕΙ στη Λαμία.

Για να πετύχουμε όμως ένα θετικό αποτέλεσμα,επέμεινε ο Δήμαρχος, πρέπει να αντιληφθούμε όλοι,εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί και κυρίως οι πολίτες, ότι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, πρέπει η πλατεία Ελευθερίας να είναι ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο που θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο κατά της υποβάθμισης της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής μας.


Audio recording and upload >>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here