Παναθηναϊκός: Πρόταση για 20% μείωση στα συμβόλαια!

0

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετέφερε στους συμπαίκτες τη νέα πρόταση της διοίκησης για μείωση 20% στη τελευταία δόση των συμβολαίων, με τους περισσότερους παίκτες να συμφωνούν. Ποιοι διαφώνησαν.
Πριν λίγες μέρες ο Τσάβι Ρόκα είχε προτείνει μείωση 40% στη τελευταία δόση των συμβολαίων, για όσους παίκτες είχαν συμβόλαιο άνω των 60.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τους πράσινους και έτσι οι δύο πλευρές μπήκαν στη διαδικασία για εκ νέου διαπραγμάτευση.

Την Τετάρτη στο Κορωπί είχαμε μία νεότερη εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά τη συμφωνία με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης μετέφερε τη νέα πρόταση της διοίκησης, η οποία ήταν να υπάρξει μείωση 20% στην τελευταία δόση των συμβολαίων.
Η πρόταση αυτή αφορούσε φυσικά μόνο αυτούς που είχαν συμβόλαια άνω των 60.000 ευρώ το χρόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την πρόταση αυτή συμφώνησαν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης ενώ οι Δώνης, Χατζηθειδωρίδης, Καμπετσής και Διούδης ήταν θετικά διακείμενοι αν και τόνισαν ότι χρειάζονται χρόνο για να απαντήσουν.

Αντιθέτως, οι ξένοι ήταν αρνητικοί. Οι Γιόχανσον, Ινσούα και Ζαχίντ απάντησαν αρνητικά, το ίδιο συνέβη με τον Περέα, ενώ οι Μακέντα, Μπεκ, Νούνες και Νάγκι ζήτησαν χρόνο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να επιθυμούν να «κλείσουν» την υπόθεση πριν από την έναρξη των πλέι οφ και το κλίμα να είναι σίγουρα καλύτερο από την προηγούμενη επαφή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here